• Varno, enostavno, hitro
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Pošta na: info@DustDeal.si

Ščetke

Ponujamo vse vrste ščetk, ki so primerne za sesalce. Pomembno je redno preveriti glavo ščetke vašega sesalca, saj se lahko vlakna ščetke obrabijo in vanje se lahko ujamejo prah ter lasje. Če vaša sesalna ščetka primerno deluje, bo vaš sesalec dosegel boljše rezultate. Sesalna ščetka bi morala biti primerno povezana na cev. Na splošno je možno zamenjati med različnimi vrstami ščetk. Izberite ščetko sesalca, ki je primerna za vrsto tal v vašem domu ali pisarni. Naš izbor proizvodov vključuje tudi ščetke sesalcev, ki so posebej za živalska vlakna ter ščetke za težko dostopna mesta.

Pomembno je redno preveriti glavo ščetke vašega sesalca, saj se lahko vlakna ščetke obrabijo in vanje se lahko ujamejo prah ter lasje. Če vaša sesalna ščetka primerno deluje, bo vaš sesalec dosegel boljše rezultate. Sesalna ščetka bi morala biti primerno povezana na cev. Na splošno je možno zamenjati med različnimi vrstami ščetk. Izberite ščetko sesalca, ki je primerna za vrsto tal v vašem domu ali pisarni. Naš izbor proizvodov vključuje tudi ščetke sesalcev, ki so posebej za živalska vlakna ter ščetke za težko dostopna mesta.

Brskanje vseh znamk spodaj

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

Mnenja

Jernej Picelj nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Gorenje Ergosphere Dual VCK1821RE Krtača za parket za občutljiva tla (30 > 37mm)
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Pošta na: info@DustDeal.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.