• Varno, enostavno, hitro
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Mnenja

Bojan Justin nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Philips HR6000 HR6947 vrečke za prah (10 vrečke)
Preberite mnenja drugih strank

Garancija

30-dnevna garancija vračila denarja

Naš cilj za vsako naročilo: zadovoljna stranka. Zato vam ponujamo 30-dnevno garancijo vračila denarja, poleg naše garancije in postopka RMA za defekte! Če izdelek ne dosega vaših pričakovanj ali če se premislite, bosti dobili svoj denar nazaj. Zahtevamo, da je izdelek poslan nazaj v svojem neodprtem originalnem pakiranju v 30 dneh po dostavi naročila.

Vedite: da lahko dobite denar nazaj morate najprej stopiti v stik z našo stopite v stik z spletno pomočjo in počakati na navodila, preden pošljete nazaj svoj izdelek

Garancija

Vsi naši izdelki imajo 12-mesečno garancijo. Garancija je veljavna, če je kupec pravilno namestil in uporabljal izdelek in če je napravo uporabljal pravilno.

Upoštevajte, da so vrečke potrošni material. Za pravilno uporabo sledite navodilom proizvajalca sesalnika.

RMA

V primeru težav z izdelkom, ki ste ga kupili pri nas, prosimo, kontakt nas najprej kontaktirajte. Vašo prošnjo bomo pregledali in poskusili najti rešitev vaše težave. Če težave ne bo mogoče rešiti na oddelku pomoči uporabnikom, vam bomo dodelili številko RMA (pooblastilo vračila materiala). Svetujemo vam, da izdelek vrnete v trdni ovojnici (npr. z mehurčki). Prepričajte se, da je številka RMA vidna na zunanji strani ovojnice in da je zapisana na papirju v ovojnici. S pomočjo vaše številke RMA bomo po prejetju prepoznali izdelek. Če bo pregled pokazal, da je vrnjeni izdelek okvarjen, vam bomo brezplačno poslali nov izdelek.
Prosimo, upoštevajte: vrnjenih izdelkov ne moremo obdelati, če še niste prejeli številke RMA.

  • Varno, enostavno, hitro
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!