• Brezplačno pošiljanje ta teden!
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Pošta na: info@DustDeal.si

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

DustDeal.si Mnenja

Naslednje stranke so z nami delile svojo izkušnjo z DustDeal :

Wilhelm Neier iz Avstrija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
23-02-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (5 vrečke)
Miroslav Kmeťo iz Slovaška nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
18-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Yves Kergomard iz Francija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
07-02-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Susan Griffin iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
07-02-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
András Varga iz Madžarska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
08-02-2022
Izdelek:
Plastika cev (Dolžina 200 cm)
Jean-Philippe Vandenbroeck iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
07-02-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Andreas Forbath iz Švica nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
07-02-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Willi Steinko iz Nemčija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
04-02-2022
Izdelek:
Univerzalna cev za povezave velikosti 32 mm. (185cm)
Cristina Primo iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
04-02-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (9 vrečke)
MARIA ARGAÑO SENTÍS iz Španija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
03-02-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)
Kjell Gauksås iz Norveška nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
01-02-2022
Izdelek:
HEPA filter
Kjell Gauksås iz Norveška nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
01-02-2022
Izdelek:
HEPA filter
Fernanda Santos iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
01-02-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (9 vrečke)
PENTTI FALCK iz Finska nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
01-02-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke)
vidar eide iz Norveška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
07-02-2022
Izdelek:
Miele Vrečke za prah Mikrovlakna (4 vrečke, 2 filtri)
Edouard DEMEUSE iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
28-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 2 filtri)
Anne Richterich iz Švica nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
05-02-2022
Izdelek:
AEG-Electrolux Vrečke za prah Mikrovlakna (4 vrečke)
Franko Busse iz Nemčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
02-02-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (5 vrečke)
Véronique Volckaert iz Švica nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
26-01-2022
Izdelek:
Popolnoma univerzalno popravno cev Bosch BSA2822CH/06
Joana Ibarluzea iz Španija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
02-02-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Nils Hesthagen iz Norveška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
01-02-2022
Izdelek:
Filter
Sylvie FOURNIER iz Francija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
25-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Luis Glud iz Danska nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
01-02-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (5 vrečke)
Tiago Gouveia iz Portugalska nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
24-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (5 vrečke)
Deirdre Nugent iz Irska nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
31-01-2022
Izdelek:
Filter
Mieke Michiels iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
20-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Erik Vandycke iz Belgija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
26-01-2022
Izdelek:
Talna ščetka v obliki črke T s ščetinami
Angelika Kussel iz Nemčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
26-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Jens Hermansen iz Norveška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
18-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Gerd Kalmbach iz Nemčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
17-01-2022
Izdelek:
Talna ščetka v obliki črke T Philips (32mm)
Splošno:
Schneller Service
Marc Gilles iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
17-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Rudolf Mülleder iz Avstrija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
17-01-2022
Izdelek:
Talna ščetka v obliki črke T (32mm)
Patrick Artho iz Švica nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
02-01-2022
Izdelek:
Dišeče palčke z vonjem sivke (5 kosov)
Splošno:
Hat alles sehr gut funktioniert! Besten Dank! Gerne wieder
Patrick Artho iz Švica nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
02-01-2022
Izdelek:
Dišeče palčke z vonjem sivke (5 kosov)
Splošno:
Hat alles sehr gut funktioniert! Besten Dank! Gerne wieder
Brett Course iz Nova Zelandija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
05-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (5 vrečke)
Splošno:
Great products
o izdelku:
Great products and very good prices, very pleased
Marta Ribeiro iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
14-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Tapio Nykänen iz Finska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
14-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Asiallinen tilauspalvelu ja nopea toimitus.
o izdelku:
Tuotteen laatu on hyvä.
Ronald Facius iz Finska nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
13-01-2022
Izdelek:
vrečka za prah Primerno za Miele G/H/N 3D
Sara Ramalhinho iz Portugalska nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
20-01-2022
Izdelek:
Miele Vrečke za prah Mikrovlakna (16 vrečke, 8 filtri)
Danny Elsier iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
20-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)
António Silva iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
13-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)
clínica Paulo VI, LDA clínica Paulo VI, LDA iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
13-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (5 vrečke)
José Furtado iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Filter
Splošno:
Um serviço de excelência.
o izdelku:
Total correspondência com o desejado.
José Furtado iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Filter
Splošno:
Um serviço de excelência.
o izdelku:
Total correspondência com o desejado.
Kurt Ejler Mikkelsen iz Danska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
19-01-2022
Izdelek:
HEPA filter
IVO DE BRUYNE iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
11-01-2022
Izdelek:
Filter
Splošno:
Tijdig en correct geleverd
o izdelku:
Perfect
Ivan Vuković iz Hrvaška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
11-01-2022
Izdelek:
vrečka za prah Primerno za Miele G/H/N 3D
Evelyn Göhringer iz Nemčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
18-01-2022
Izdelek:
Cev
Dirk Wuyts iz Belgija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Numatic Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke)
HERVE WUEST iz Francija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
16-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
Commande reçue rapidement.
Pedro Costa iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Cev
Splošno:
Serviço atencioso e entrega em bom prazo.
o izdelku:
Produto de excelente qualidade. Surpreendeu-me completamente. Poupei uns 300 euros ao não comprar um novo aspirador.
Pedro Costa iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Cev
Splošno:
Serviço atencioso e entrega em bom prazo.
o izdelku:
Produto de excelente qualidade. Surpreendeu-me completamente. Poupei uns 300 euros ao não comprar um novo aspirador.
Herbert Obermaier iz Avstrija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
Mit den schnellen Versand außerordentlich zufrieden!
o izdelku:
Staubsaugerbeutel entsprechen dem Originalä.
Filip Verniest iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Cev
Splošno:
alles volgens afspraak verlopen
o izdelku:
product is van goede kwaliteit
Armand- Kikas iz Estonija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
vrečka za prah Primerno za Miele G/H/N 3D
Splošno:
Kaup tuli üle ootuste kiiresti.Tänan
o izdelku:
Tolmuimeja toimuksid on head.
Robert Davern iz Irska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (5 vrečke)
Splošno:
good range and good price
o izdelku:
No issues
Kaye Radovanovich iz Nova Zelandija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
14-12-2021
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke)
Splošno:
Awesome online shopping!! It did take a little longer than I thought - but in this COVID-19 environment - delays are to be expected.
o izdelku:
Very good product and price
Simone Bruand iz Švica nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
14-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke)
Hendrik Van Kets iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
07-01-2022
Izdelek:
Miele Vrečke za prah Mikrovlakna (16 vrečke, 8 filtri)
Splošno:
Banale bestelling van Miele stofzuigerzakken. Snelle bediening en voordelige prijs. Meer moet het niet zijn.
o izdelku:
Helemaal correct
José Melo iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
03-01-2022
Izdelek:
Trda plastika cev (Dolžina 185 cm)
Splošno:
bom serviço. Rápido.
o izdelku:
Encontrei exatamente aquilo que procurava. Muito contente com a compra.
BRUNO DELETANG iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
07-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
o izdelku:
Aussi bien que ce d'origine donc pas de problème
BRUNO DELETANG iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
07-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
o izdelku:
Aussi bien que ce d'origine donc pas de problème
Viona Tondeleir iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
08-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 2 filtri)
Splošno:
Tot op heden enkel maar zeer goede ervaringen met DustDeal.
o izdelku:
De producten die ik koop bij DustDeal worden steeds snel geleverd en voldoen volledig aan de verwachtingen.
Viona Tondeleir iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
08-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 2 filtri)
Splošno:
Tot op heden enkel maar zeer goede ervaringen met DustDeal.
o izdelku:
De producten die ik koop bij DustDeal worden steeds snel geleverd en voldoen volledig aan de verwachtingen.
John Nielsen iz Združene države nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
13-12-2021
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)
Inge Looser iz Švica nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
06-01-2022
Izdelek:
Bosch Vrečke za prah Mikrovlakna (4 vrečke)
Splošno:
keinen
o izdelku:
guter Staubsauger, klein, handlich, saugstark
Raquel Afonso iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
06-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
Helge Einar Hansen iz Norveška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
06-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Helge Einar Hansen iz Norveška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
06-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Jaanus Metsla iz Estonija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
08-12-2021
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (5 vrečke)
Paul Price iz Nova Zelandija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
06-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
Splošno:
Hassle free ordering and delivery.
o izdelku:
seems a nice product
Veronika Weghaupt iz Avstrija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
14-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
Bestellung, Lieferung perfekt
o izdelku:
Preis-Leistung OK, bin sehr zufrieden
ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ iz Grčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
05-01-2022
Izdelek:
Filter
ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ iz Grčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
05-01-2022
Izdelek:
Filter
María Carmen Abadia Abiol iz Španija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
05-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 2 filtri)
Andre Bellinck iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
05-01-2022
Izdelek:
Cev (Dolžina 185 cm, Premer 32 mm)
Splošno:
Zeer goed
o izdelku:
ok
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ iz Grčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
07-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Jean-Didier Tamagna iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
05-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Je découvre ce site. Impeccable.
o izdelku:
Introuvable ailleurs. Pour un appareil ancien d'une voisine agee. Top
ANNA de Leeuw iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Bon service, bien rapide
o izdelku:
Comme il faut !!!!
Suat Canan iz Norveška nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
11-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke)
Werner Kreinzer iz Avstrija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
04-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
GHEORGHE STELIAN VODA iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
04-01-2022
Izdelek:
Rowenta Vrečke za prah Mikrovlakna (4 vrečke)
Splošno:
De ervaring was aangenaam. Alles ging perfect.
o izdelku:
De producten zijn degene die ik nodig had, volgens de juiste specificaties.
Pierre-Emmanuel Aumonnier iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
04-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 2 filtri)
Splošno:
Rien à redire.
o izdelku:
Les produits étaient conformes.
gaspari marino iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
11-01-2022
Izdelek:
Miele Vrečke za prah Mikrovlakna (4 vrečke, 2 filtri)
BERNARD VERDIER iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
05-01-2022
Izdelek:
Cev
Splošno:
livraison très bien et rapide
o izdelku:
article conforme à la description
Maria Gonçalves iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
04-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (8 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Envio e entrega decorreram da melhor maneira
Eino Kiuru iz Finska nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (9 vrečke)
Anna Iľanovská iz Slovaška nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
04-01-2022
Izdelek:
Cev
Vedran Ciber iz Norveška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
03-01-2022
Izdelek:
HEPA filter
Splošno:
Utmerket handel
o izdelku:
Utmerket
Fiona Murphy iz Irska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (9 vrečke)
Margit Mocsari iz Švica nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke)
Susan Dunning iz Združene države nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
08-12-2021
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
I received the correct product in a reasonable amount of time.
o izdelku:
it's a vacuum bag, no comment other than it fits
Anna Halmi iz Madžarska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Raphael Finkenstädt iz Nemčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke)
Max Bodmer iz Švica nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
06-01-2022
Izdelek:
Filter
Splošno:
Prompte Lieferung
Tor Hartvedt iz Norveška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Plastika cev (Premer 35 mm)
o izdelku:
Den passet der den skulle være????
Jeanina Sjöman iz Finska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Scrub Daddy | Scour Daddy Sponge (3 pieces)
Marian Patoprsty iz Slovaška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
Adrian Ryser iz Švica nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
07-01-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
Splošno:
Gute und Preisgünstige Angebote
o izdelku:
Passt, alles tip top
jean yves RODENBURGER iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
31-12-2021
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
Splošno:
satisfais de votre maison
o izdelku:
bon produit et livraison rapide

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Prednosti DustDeal.si

  • Visoko kakovostni izdelki
  • Brezplačno pošiljanje ta teden!
  • Najnižje cene
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Brezplačno pošiljanje ta teden!
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Pošta na: info@DustDeal.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.