• Brezplačno pošiljanje ta teden!
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Pošta na: info@DustDeal.si

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

DustDeal.si Mnenja

Naslednje stranke so z nami delile svojo izkušnjo z DustDeal :

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ iz Grčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
16-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Άμεση ηλεκτρονική ανταπόκριση στην παραγγελία μου, γρήγορη αποστολή προϊόντος.
o izdelku:
Όπως ακριβώς περιγραφόταν στην ιστοσελίδα.
Ján Lachký iz Slovaška nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
28-12-2022
Izdelek:
Filter
Splošno:
Tovar v poriadku, komunikácia v poriadku, dodacia doba veľmi dlhá.
Heather Charraudeau iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
20-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Very good service!!
o izdelku:
I am very happy with how quickly my request was dealt with and how quickly it arrived by post!! Absolutely no complaints whatsoever!
joel verdolini iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
19-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
Splošno:
pour une première c'est une réussite.
o izdelku:
produit standard
Donna Walker iz Irska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
18-01-2023
Izdelek:
Univerzalna talna krtača v obliki črke T (30 > 37mm)
Splošno:
Easy, quick, and affordable.
o izdelku:
Perfect, I should have replaced the floor head on my vacuum cleaner ages ago.
richard varin iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
18-01-2023
Izdelek:
Komplet treh krtačk (32 & 35 mm)
Splošno:
Bonjour. Rapidité de livraison, pièces conforme à mon attente. Je passerais une commande de filtres ces prochains jours
o izdelku:
Pièces conforme à mon attente.
Robert Sörbom iz Švedska nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
16-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
Inget att klaga på.
o izdelku:
Tog lite tid att få hem, men försåtliga då dammsugaren är jätte gammal. Påsarna passa perfekt ???? & bra pris.
Sabine Nebenführ iz Nemčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
17-01-2023
Izdelek:
Popolnoma univerzalno popravno cev Fakir
Splošno:
Ich war erst skeptisch, wurde aber sehr angenehm überrascht! Es lief alles reibungslos und ich würde wieder hier bestellen. Ich habe einen Ersatzschlauch für meinen Fakir Staubsauger gesucht und hier dann endlich einen Universalschlauch gefunden, der auch gepasst hat.
o izdelku:
Kompletter Universalreparaturschlauch für Fakir.
Ine Op ‘t Root iz Nizozemska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
13-01-2023
Izdelek:
Philips Vrečke za prah Mikrovlakna (4 vrečke)
Splošno:
Positief
o izdelku:
Tevreden
Alexander Kubani iz Slovaška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
09-01-2023
Izdelek:
Plastika cev (Premer 35 mm)
Splošno:
Môžem len odporúčať :-))
o izdelku:
Náhradná hadica pre Miele S2121 - maximálna spokojnosť; pôvodná hadica sa rozpadla pred cca 3 rokmi, následne som zakúpil univerzálnu za Datartu, ale nebolo to ono. Teraz vysávač "ťahá" ako nový :-))) Chýba mi len jeden detail - na pôvodnej hadici bola úchytka na násady pre vysávanie sedačiek, špár atď. - na náhradnej nie je. Ale to je drobnosť oproti sfunkčneniu môjho "miláčika".
ELIANE COLIN iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
25-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
RAS TROUVER MON PRODUIT SANS PROBLEME .PAR CONTRE LA LIVRAISON UN PEU LONG.
o izdelku:
SATISFAITE DE MON CHOIX
ELIANE COLIN iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
25-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
RAS TROUVER MON PRODUIT SANS PROBLEME .PAR CONTRE LA LIVRAISON UN PEU LONG.
o izdelku:
SATISFAITE DE MON CHOIX
yuri muraro iz Italija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
12-01-2023
Izdelek:
Popolnoma univerzalno popravno cev Miele Classic C1 Jubilee PowerLine
Splošno:
Direi che sono rimasto molto soddisfatto di DustDeal assolutamente consigliato.
o izdelku:
Tubo flessibile con impugnatura dell'aspirapolvere non originale ma che va alla perfezione come l'originale, la qualità del prodotto è ottima, per cui pienamente soddisfatto bravissimi.
michel bonnamy iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
12-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
J'ai trouver tout les aspirateur que j'avais besoin tout de suite sans probleme
o izdelku:
Impecable
michel bonnamy iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
12-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
J'ai trouver tout les aspirateur que j'avais besoin tout de suite sans probleme
o izdelku:
Impecable
Gerard Foran iz Irska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
18-01-2023
Izdelek:
Filter
Splošno:
Excellent communication and delivery.
o izdelku:
Exactly what I ordered.
simon bowen iz Združeno kraljestvo nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
18-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (8 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Swift, helpful service.
o izdelku:
Seems to do what it should ...
Gianpiero Branca iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
11-01-2023
Izdelek:
Filter
Splošno:
Site fiable qui respecte ses engagements
o izdelku:
Produits de très bonne qualité
Gianpiero Branca iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
11-01-2023
Izdelek:
Filter
Splošno:
Site fiable qui respecte ses engagements
o izdelku:
Produits de très bonne qualité
Maureen Madden iz Irska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
09-01-2023
Izdelek:
Hoover Vrečke za prah Mikrovlakna (5 vrečke)
Splošno:
Great products, prompt delivery.
o izdelku:
Hoover bags
Maja Haas iz Švica nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
09-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke)
Splošno:
Sehr gut! Reparatur geht sehr lange, da nicht alles an Lager ist!
o izdelku:
Super
Christian Graf iz Avstrija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2023
Izdelek:
Univerzalna talna krtača v obliki črke T (30 > 37mm)
Splošno:
Absolut preiswertestes Angebot. Rasche Lieferung. Große Auswahl.
o izdelku:
Genau so gut wie das Original von Nilfisk, nur wesentlich billiger.
giorgia bianchi iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
11-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
très bien
o izdelku:
très bien
Jean Poutch iz Irska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
17-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 2 filtri)
Splošno:
Could communication re delivery
o izdelku:
Excellent value for money.
Jacques ROSSIGNON iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
09-01-2023
Izdelek:
vrečka za prah Primerno za Miele F/J/M 3D
Splošno:
Site très clair, facile d'accès.Transactions aisées.
o izdelku:
Produit déjà connu, et commandé à nouveau pour sa qualité d'exécution.
lars Vervaeke iz Belgija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
03-01-2023
Izdelek:
Miele Vrečke za prah Mikrovlakna (4 vrečke, 2 filtri)
Splošno:
alles correct verlopen
o izdelku:
product zoals beschreven
Maggie Collard iz Združeno kraljestvo nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
29-12-2022
Izdelek:
Plastika cev (Premer 35 mm)
Splošno:
Product arrived in good condition and as described.
o izdelku:
I ordered a replacement hose for Miele vacuum. This has prevented the need to buy new machine.
Πενη Βαλιδακη iz Grčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
06-01-2023
Izdelek:
XL turbo krtača (30 > 37mm)
Splošno:
Επαγγελματίες.Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη.
o izdelku:
Το πέδιλο σκούπας που αγόρασα δεν το περίμενα τόσο προσεγμένο και ανθεκτικό.Μπράβο !
Pavol Rafaj iz Slovaška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
05-01-2023
Izdelek:
Cev (Dolžina 185 cm)
Splošno:
Všetko prebehlo v poriadku
o izdelku:
Som spokojný. Dostal som ten tovar, ktorý som si objednal
Andreas Wurzer iz Avstrija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
04-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Eilish Joyce iz Irska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
11-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
Sent my order and once it was shipped it arrived very quickly . So very happy with everything.
o izdelku:
As I ordered
Brian Baitson iz Irska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
04-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Excellent service and quick delivery
o izdelku:
It was perfect. it does exactly what it's meant to ab
Salvador Cardoso iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
11-01-2023
Izdelek:
Miele Vrečke za prah Mikrovlakna (16 vrečke, 8 filtri)
Splošno:
E original
sandra SOGNO iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
04-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 2 filtri)
Splošno:
bon site
o izdelku:
Bon rapport qualité prix
Els Maertens iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
11-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Erg goed, snelle en correcte levering
o izdelku:
Was de juiste afmeting, goede kwaliteit
JONNY CLAUS iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
04-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke)
Splošno:
HAD ZO EEN VLUGGE RESPONS OP MIJN BESTELLING NIET VERWACHT;
o izdelku:
Ben er heel tevreden over en zal ze nog bestellen
Vuokko Sorvari iz Finska nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
03-01-2023
Izdelek:
HEPA filter
Christiane CHESNEL iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
16-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
Splošno:
Site fiable, livraison satisfaisante
o izdelku:
Produits conformes aux attentes
Colette GERARD iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
02-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (8 vrečke)
Splošno:
Livraison très rapide et soignée. Entière satisfaction.
o izdelku:
Produit de qualité qui correspond au descriptif.
Kurt Brändle - Gerber iz Švica nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
tip top Service !!!
Hans Guggenbichler iz Švica nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
02-01-2023
Izdelek:
Talna ščetka v obliki črke T Philips (32mm)
Splošno:
Ich bin absolut zufrieden. Schnelle Lieferung, guter Preis. Kann ich weiterempfehlen. Werde jederzeit wieder dei DustDeal einkaufen.
o izdelku:
Gutes Produkt. bin voll zufrieden.
Richard Byrne iz Nova Zelandija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
09-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
Bravo!
o izdelku:
Excellent
Matti Stenman iz Švedska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
06-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
Splošno:
Mycket bra leverans enda hem.
o izdelku:
Passade till min dammsugare
Andrew Gilks iz Združeno kraljestvo nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
29-12-2022
Izdelek:
Popolnoma univerzalno popravno cev Miele S200 S 220
Splošno:
The company exhibited a pleasing helpfulness.
o izdelku:
Finding a suitable hose for a very old model (35 years!) proved very difficult. The product was a close match requiring very lityoe adaptation.
Philippe Crelot iz Španija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
28-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Αγγελική Σολδάτου iz Grčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
27-12-2022
Izdelek:
Bosch Vrečke za prah Mikrovlakna (5 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Εξαιρετική ενημέρωση
o izdelku:
Πολύ καλή
Archibald Godts iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
03-01-2023
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
Splošno:
Easy to find product, good quality and very fast delivery.
Ing. Walter HAUK iz Avstrija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
29-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke)
Splošno:
Erstbestellung. Habe die Ihre Fa. aus dem Internet - schien vertrauenswürdig.
o izdelku:
Standardprodukt - ist OK.
Berthold Becker iz Nemčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
22-12-2022
Izdelek:
Cev
Splošno:
Gut, dass es DustDeal gibt und sich um ältere Geräte kümmert. Die Lieferung erfolgte in wenigen Tagen.
o izdelku:
Das Anschlussstück mit Schlauch für unseren älteren Miele Staubsaugers ist eine perfekte und preiswerte Lösung. Wenn jetzt die Dauerhaltbarkeit gut ist, sind wir voll zufrieden.
philippe coutant iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
28-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
je recommande vos services.
o izdelku:
R A S
Ulf Brandt iz Švedska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
21-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Allt helt ok!
o izdelku:
Allt helt ok!
Pieter Bertels iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
28-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (9 vrečke)
Splošno:
Goede en correcte afhandeling van de bestelling
o izdelku:
Zeer goed,voldoen aan de verwachtingen
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ iz Grčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
27-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
Πολυ κσλα στημενο site . Ευκολη ευρεση των προιοντων και ημουν σιγουρη οτι δεν θα ειναι λαθος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ iz Grčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
27-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
Πολυ κσλα στημενο site . Ευκολη ευρεση των προιοντων και ημουν σιγουρη οτι δεν θα ειναι λαθος
David De Causmaecker iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
27-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 2 filtri)
Splošno:
Goede service, snelle levering en correcte prijs. Al reeds meerdere malen bestelling geplaatst en nog nooit problemen ondervonden
o izdelku:
Bij elke bestelling de juiste producten geleverd
Daniella Dilien iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
19-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
Splošno:
heel tevreden snelle serves
o izdelku:
heel goed
Pedro Moita iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
27-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
Splošno:
Serviço rápido
o izdelku:
Produto de acordo com a descrição
Keith Hickling iz Nova Zelandija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
18-11-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 2 filtri)
Splošno:
Very helpful in providing advice on the suitability of the product.
o izdelku:
Very good product for an old appliance - this was the only supplier I could find providing this. Just arrived today.
Mary Devlin iz Irska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
09-01-2023
Izdelek:
Filter
Splošno:
Good service and easy to deal with
Fritz Tinhof iz Avstrija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
15-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke)
Splošno:
ihre Kompetenz ist für mich sehr überzeugend !! Dafür ein herzliches Danke !
o izdelku:
die Staubsäcke passen perfekt - obwohl mein Staubsauger doch schon mehr als 10 Jahre alt ist. Und auch der Preis passt perfekt-auch dafür ein Danke !
Michaela Papánková iz Slovaška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
21-12-2022
Izdelek:
Scrub Daddy | Sponge Daddy Sponge Grey Style Collection (3 pieces)
Splošno:
Spokojnost, rychle vybavenie objednavky
o izdelku:
Najlepsie umyvacie spongie, ine nekupujem :)
Michaela Papánková iz Slovaška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
21-12-2022
Izdelek:
Scrub Daddy | Sponge Daddy Sponge Grey Style Collection (3 pieces)
Splošno:
Spokojnost, rychle vybavenie objednavky
o izdelku:
Najlepsie umyvacie spongie, ine nekupujem :)
Michaela Papánková iz Slovaška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
21-12-2022
Izdelek:
Scrub Daddy | Sponge Daddy Sponge Grey Style Collection (3 pieces)
Splošno:
Spokojnost, rychle vybavenie objednavky
o izdelku:
Najlepsie umyvacie spongie, ine nekupujem :)
Peter Skerratt iz Združeno kraljestvo nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
21-12-2022
Izdelek:
HEPA filter
Splošno:
Excellent service!
o izdelku:
Reasonable price for the part i needed.
Fabien SCHAUVLIEGE iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
14-12-2022
Izdelek:
Popolnoma univerzalno popravno cev Philips PowerLife FC8453
Splošno:
goed
o izdelku:
zeer goed,past perfect
ΣΤΕΛΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ iz Grčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
24-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (8 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Γρήγορη εξυπηρέτηση
o izdelku:
Άριστο προϊόν και πολύ οικονομικό
Thomas Jurt iz Švica nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
13-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
Hat geklappt - mehr will ich ja gar nicht.
o izdelku:
Staubsaugersäcke halt - die können nicht mehr als in den Sauger passen.
Fausto Castela iz Portugalska nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
12-12-2022
Izdelek:
HEPA filter
Splošno:
Satisfeito com a relação comercial com a dustdeal. O produto chegou com um prazo razoável.
o izdelku:
Produto fornecido de acordo com a especificação proposta.
Corinne Pellissier iz Francija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
13-12-2022
Izdelek:
Rowenta Vrečke za prah Mikrovlakna (4 vrečke)
Splošno:
Je suis satisfaite ma commande est arrivé très rapidement, je recommande ce site
o izdelku:
Bon produits
Aurimas Kaminskas iz Danska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
13-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (8 vrečke, 1 filter)
Splošno:
a+++
o izdelku:
a+++
Aurimas Kaminskas iz Danska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
13-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (8 vrečke, 1 filter)
Splošno:
a+++
o izdelku:
a+++
Ruth Webster iz Združeno kraljestvo nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
12-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
No complaints
o izdelku:
Satisfactory
Werner Heremans iz Belgija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
17-12-2022
Izdelek:
Univerzalna talna krtača v obliki črke T (30 > 37mm)
Splošno:
Snel en makkelijk
o izdelku:
goed
samantha ludka iz Združene države nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
16-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
I’ve ordered twice from DustDeal and both times it went well. My order was shipped out promptly and arrived around 2 weeks later from The Netherlands to America. I’m incredibly grateful to have found this company as I was having difficulty finding vacuum bags in the US for my European vacuum cleaner. Because of the price of their products, it’s worth the wait.
o izdelku:
The only vacuum bags I buy. These are the generic version and work just as well as the original ones, I’ve never had an issue with them. The price is great, too.
Martina Vojsković Divišić iz Hrvaška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
25-11-2022
Izdelek:
Scrub Daddy | Power Paste cleaning agent (incl. Scrub Mommy sponge)
Splošno:
Odlični proizvodi i brza dostava
o izdelku:
Top!!!
Martina Vojsković Divišić iz Hrvaška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
25-11-2022
Izdelek:
Scrub Daddy | Power Paste cleaning agent (incl. Scrub Mommy sponge)
Splošno:
Odlični proizvodi i brza dostava
o izdelku:
Top!!!
Martina Vojsković Divišić iz Hrvaška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
25-11-2022
Izdelek:
Scrub Daddy | Power Paste cleaning agent (incl. Scrub Mommy sponge)
Splošno:
Odlični proizvodi i brza dostava
o izdelku:
Top!!!
Werner Schmittel iz Nemčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
07-12-2022
Izdelek:
Miele Vrečke za prah Mikrovlakna (4 vrečke, 2 filtri)
Splošno:
Umfangreiches Sortiment
o izdelku:
Produkt gut
Yvonne Svanström iz Švedska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
01-12-2022
Izdelek:
Cev
Splošno:
Vet inte så mycket eftersom det var första gången jag handlade. Men nöjd med detta.
o izdelku:
Mycket bra och prisvärd produkt. Passade perfekt.
Tapani Leppälä iz Finska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
19-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
Sopiva tuote löytyi heti. Edullisin hinta. Nopea toimitus. Helppo seurata tuotteen saapumista määränpäähän. Voi ostaa enemmänkin tuotteita eri merkeille.
o izdelku:
Sopiva tuote löytyi heti. Laadukas.
Carl Maertens iz Belgija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
08-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Goed, op tijd geleverd
o izdelku:
Nog maar juist aan het gebruiken, ziet er goed uit
Nathalie Dovina iz Francija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
05-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (10 vrečke)
Zdenko Biškup iz Hrvaška nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
29-12-2022
Izdelek:
The pink stuff (850 gram)
Splošno:
Izuzetno korektni i točni
o izdelku:
U potpunosti odgovara opisu, kupujem ponovo
PASCALE TARDIVEL iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
12-12-2022
Izdelek:
Talna ščetka v obliki črke T Miele (35mm)
Splošno:
Produit et livraison parfaits
o izdelku:
Parfait Correspond à mon attente
COLOCATION ACOMPAGNEE SOPHONIE iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
12-12-2022
Izdelek:
Univerzalna talna krtača v obliki črke T (30, 32 & 35mm)
Splošno:
Site internet facile d accès, commande conforme et matériel au TOP.... Grand Merci et rester Pro
o izdelku:
Super qualité et correspondent parfaitement au matériel à réparer .
COLOCATION ACOMPAGNEE SOPHONIE iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
12-12-2022
Izdelek:
Univerzalna talna krtača v obliki črke T (30, 32 & 35mm)
Splošno:
Site internet facile d accès, commande conforme et matériel au TOP.... Grand Merci et rester Pro
o izdelku:
Super qualité et correspondent parfaitement au matériel à réparer .
COLOCATION ACOMPAGNEE SOPHONIE iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
12-12-2022
Izdelek:
Univerzalna talna krtača v obliki črke T (30, 32 & 35mm)
Splošno:
Site internet facile d accès, commande conforme et matériel au TOP.... Grand Merci et rester Pro
o izdelku:
Super qualité et correspondent parfaitement au matériel à réparer .
COLOCATION ACOMPAGNEE SOPHONIE iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
12-12-2022
Izdelek:
Univerzalna talna krtača v obliki črke T (30, 32 & 35mm)
Splošno:
Site internet facile d accès, commande conforme et matériel au TOP.... Grand Merci et rester Pro
o izdelku:
Super qualité et correspondent parfaitement au matériel à réparer .
Roald Willems iz Belgija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
13-12-2022
Izdelek:
Plastika cev
Splošno:
Snelle afgehandeld, snelle levering. Goede service.
o izdelku:
Het werkt perfect.
Benno Kania iz Nemčija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
28-11-2022
Izdelek:
Vrečke za prah (5 vrečke)
Marian Schiltmans iz Nizozemska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
10-12-2022
Izdelek:
Cev
Splošno:
Ik heb voor de eerste keer besteld de ervaring was heel goed. Heel snelle levertijd. Ga zo door.
o izdelku:
De nieuwe stofzuigerslang is geweldig. Ik was er heel blij mee.
Joelle Richer iz Francija nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
06-12-2022
Izdelek:
Miele Vrečke za prah Mikrovlakna (5 vrečke)
Splošno:
Bon site fiable et rapide
o izdelku:
Bons
ALEKSANDRA PETROVIĆ iz Slovenija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
08-12-2022
Izdelek:
The pink stuff (850 gram)
Splošno:
Priporočilo - obveščajte stranke o oddani pošiljki. Vse ostalo super!
o izdelku:
Odličen izdelek!
Stanislava Gole iz Slovenija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
07-12-2022
Izdelek:
The pink stuff (850 gram)
Splošno:
Zadovoljna. Hitra dostava. ok.
o izdelku:
Odličen izdelek.
Emmanuel Breit iz Francija nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
06-12-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)
Splošno:
Service sérieux et traitement rapide de la commande
o izdelku:
Produit conforme à mes attentes
Ricardo Santos iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
29-11-2022
Izdelek:
Filter
Splošno:
Muito rápido
o izdelku:
Sempre bom material
Ricardo Santos iz Portugalska nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
29-11-2022
Izdelek:
Filter
Splošno:
Muito rápido
o izdelku:
Sempre bom material
Custódia Tristão iz Portugalska nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
28-11-2022
Izdelek:
Univerzalna talna krtača v obliki črke T (30 > 37mm)
Custódia Tristão iz Portugalska nas je ocenil:
(4/5)
Datum oddaje mnenja
28-11-2022
Izdelek:
Univerzalna talna krtača v obliki črke T (30 > 37mm)
Rasa Biekšienė iz Litva nas je ocenil:
(5/5)
Datum oddaje mnenja
28-11-2022
Izdelek:
Vrečke za prah Mikrovlakna (10 vrečke, 1 filter)

Ne morete najti želenega izdelka? Poskusite z uporabo iskanja

Prednosti DustDeal.si

  • Visoko kakovostni izdelki
  • Brezplačno pošiljanje ta teden!
  • Najnižje cene
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Brezplačno pošiljanje ta teden!
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Pošta na: info@DustDeal.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.