Vse za vaš sesalec, napo ali napravo za čiščenje zraka!
  • Varno, enostavno, hitro
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Pogoji poslovanja

Spodaj so splošni pogoji BraunOni B.V. DustDeal.si je del BraunOni B.V. Kot je omenjeno v odseku 1.4, si BraunOni B.V. pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni te pogoje. Vse ostale blagovne znamke so last ustreznih lastnikov.

1. Splošno

1.1 Omemba BraunOni v tem dokumentu se nanaša na podjetje BraunOni B.V. , registrirano pri KvK (Nizozemski gospodarski zbornici), z naslovom Eindhoven, Nizozemska in številko 08129450.
1.2 Ti pogoji, z izjemo nekaterih izjem, veljajo za vsa pravna razmerja, kjer je BraunOni ponudnik izdelkov.
1.3 BraunOni ne sprejema rezervacij naročil s strani druge pogodbene stranke (od sedaj naprej imenovane: kupec).
1.4 BraunOni si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni te pogoje. Kupec priznava, da ima BraunOni pravico spremeniti te splošne pogoje in se strinja, da bo spoštoval to spremenjeno različico pogojev. V primeru obsežne spremembe splošnih pogojev bo BraunOni vse uporabnike o spremembah obvestilo preko e-pošte, kateri bodo priloženi spremenjeni splošni pogoji.

2. Plačilo

2.1 Plačilo je izvedeno v naprej preko bančnega nakazila, kreditne kartice, sistema iDeal ali Paypal.

3. Cene

3.1 Vse cene so lahko predmet tipkarskih napak.
3.2 Izdelki so poslani iz različnih lokacij. Te lokacije so lahko znotraj ali izven EU. DustDeal.si zaračunava DDV glede na lokacijo odpreme in kraj pošiljanja. V primeru, da vas zanimajo pogoji pošiljanja, kontaktirajte našo podporo strankam.
3.2.2 DustDeal.si je nizozemska spletna trgovina, ki se osredotoča na potrošnike. Če ste tuje, evropsko podjetje in navedete veljavno ime podjetja in davčno številko, bo morda, odvisno od izvora pošiljke na voljo zaloga med podjetji. V tem primeru bo izplačan 0% DDV. Za velike poslovne stranke imamo na voljo posebno stran za naročila s privlačnimi popusti.
3.3 Cene ne vključujejo stroškov pošiljanja.
3.4 Ponudba BraunOni je neobvezujoča, razen, če je to izrecno navedeno. Ponudba je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. BraunOni si pridržuje pravico do preklica nakupa.

4. Zaloga

4.1 BraunOni ne zagotavlja razpoložljivosti vseh svojih izdelkov. Če izdelek ni na zalogi, bo kupec o tem obveščen, nakazana sredstva bodo povrnjena.
4.2 Pošiljanje bo izvedeno potem, ko je bila polna vrednost računa izplačana na račun podjetja BraunOni. Pošiljanje bo izvedeno v 5 delovnih dnevih po prejemu plačila, če je to mogoče.
4.3 BraunOni lahko izdelke dostavi v več delih. Dodatni stroški pošiljanja bodo zaračunani podjetjuBraunOni.
4.4 BraunOni bo izdelke dostavilo preko običajnih poštnih storitev ali preko dostavljalskih podjetje, glede na cilj in izvor izdelkov. BraunOni si pridržuje pravico spremembe načina dostave brez predhodnega obvestila, če je to v interesu kupca ali podjetja BraunOni Če kupec želi podatke o natančnem načinu dostave, lahko to informacijo pred potrditvijo naročila dobi na spletni pomoči.

5. Odgovornost

5.1 Podjetje BraunOni ni odgovorno za škodo, povzročeno z nakupom in/ali uporabo dostavljenih izdelkov.
5.2 Obdobji, omenjeni v členu 4.2, sta mišljeni kot smernice in podjetja ne obvezujeta. BraunOni ni nikoli odgovorno za škodo, ki je posledica zamujenega roka pošiljanja.
5.3 Če izdelek ni bil pravilno dostavljen, ali če dostava spodleti, mora kupec BraunOni o teh nepravilnostih pisno obvestiti v 90 dneh.

6. Zamenjava

6.1 Zamenjava izdelka je mogoča le, če je dostavljeni izdelek vrnjen v originalnem stanju in je dostavljeni izdelek v lastništvu BraunOni v 30 dneh po končani dostavi h kupcu.
6.2 Stroške, ki so posledica zamenjave izdelka (kot so na primer stroški pošiljanja), krije kupec.
6.3 Ponudbo za stroške pošiljanje je mogoče pridobiti pri krajevnemu poštnemu podjetju. Kupec je odgovoren za izbiro primernega podjetja za pošiljanje izdelka v skladu z zakoni in omejitvami v kraju njegovega bivanja.

7. Stroški pošiljanja

7.1 BraunOni izračuna stroške pošiljanja za naročilo. Stroški so odvisni od vrste dostave. Stroški dostave so vidni v nakupovalnem vozičku.
7.2 BraunOni si pridržuje pravico, da za naročila izven EU zahteva zavarovano pošiljko. Kupec lahko to zahtevo zavrne s takojšnjim pisnim obvestilom podjetja BraunOni, kar samodejno prekliče naročilo po členu 10.1.
7.3 Kupec je odgovoren za dodatne stroške, ki so posledica dostave izdelkov, kot so dodatni potni stroški ali uvozne dajatve.

8. Garancija

8.1 Takoj po dostavi mora kupec dostavljene izdelke temeljito pregledati za morebitne napake. V primeru zaznanih napak mora kupec nemudoma pisno obvestiti podjetje BraunOni. V primeru da kupec podjetja BraunOni v petih dneh ne obvesti o napakah, ki bi jih bilo mogoče s pregledom izdelka odkriti, se smatra da se kupec strinja s stanjem izdelka ob dostavi. Vsa pravica do garancije se ob tem izniči.
8.2 BraunOni ekskluzivno zagotavlja garancijo proizvajalca. Če pride do neprimerne rabe dostavljenih izdelkov, ta garancija preneha veljati.
8.3 Poškodbe zaradi neprimerne uporabe ne spadajo pod garancijo.

9. Škoda

9.1 Podjetje BraunOni je lahko odgovorno le za škodo, ki jo je mogoče pripisati namenoma slabi ali grobi obravnavi, ali ki je posledica okoliščin za katere je zakonsko odgovorno podjetje BraunOni
9.2 Za okoliščine, na katere podjetje BraunOni ne more vplivati, kot so: stavka, odpustitev delavcev, bolezen, prepoved uvoza, izvoza in-ali transporta, težave z dostavo, podizvajalci, ki se ne držijo svojih obveznosti, zastoji v proizvodni, itn., podjetje BraunOni ne prevzema odgovornosti.

10. Preklic naročil

10.1 Kupec ima pravico do preklica naročila v 30 dneh po prejemu izdelka. V tem času mora kupec podjetje BraunOni obvestiti o svojem preklicu. Po potrditvi s strani podjetja BraunOni preko številke RMA mora kupec izdelek vrniti v izvirnem(neodprtem) stanju. Podjetje BraunOni bo povrnilo ceno nakupa v 14 dneh od odpošiljanja vrnjenega izdelka. To se sklada z nizozemskim zakonom o oddaljenih nakupih, kot je navedeno v 'Wet Koop op Afstand, Burgerlijk Wetboek art. 7:46'
10.2 Če je obdobje, navedeno v členu 4.2, preteklo pred več kot dvema tednoma, ima kupec možnost brezplačnega preklica naročila. Kupec mora željo po preklicu naročila pisno nakazati.
10.3 Obrazec za preklic naročila

— Za BraunOni B.V., Freddy van Riemsdijkweg 6a, 5657 EE Eindhoven, Nederland:
— Obveščam(o) vas, da preklicujem(o) mojo/našo pogodbo prodaje naslednjih dobrin.
— Naročeno dne / prejeto dne:
— Ime(na) strank(e):
— Naslov strank(e):
— Podpisa strank(e) (le če je ta obrazec natisnjen na papir):
— Datum:

11. Posredniški popust

11.1 Vsa pravila glede popustov v zameno za posredniška naročila lahko podjetje BraunOni poljubno spreminja.
11.2 Popust v zameno za posredniška naročila bo dodeljen, ko je naročilo dokončno. To je po plačilu in odpremi naročila.
11.3 Zagotovljeni popust za prihodnja naročila je mogoče preklicati v primeru preklica ali vračila naročila.
11.4 Podjetje BraunOni si pridržuje pravico izključiti ali omejiti določene osebe ali podjetja iz programa izmenjave popustov za posredniška naročila.
11.5 Poseben primer, za katerega veljata tako člena 11.3 in 11.4, je, ko je mogoče posredniško številko obravnavati kot (delno) javno znano ali ko je uporabljena izven kroga prijateljev.

12. Zasebnost podatkov in varnost

12.1 Podatki o kupcu ne bodo deljeni s tretjimi osebami. Izjema so podatki, ki se izmenjajo s ponudnikom storitve plačila za potrebe spletnega plačila .
12.2 Podatki o kupcu so vedno poslani preko povezave SSL.

13. Pravilnik o zasebnosti

Več o uporabi piškotkov in pravilih zasebnosti na DustDeal.si lahko najdete na Pravila zasebnosti.

Mnenja

Nikola Gajsek nas je ocenil:
(4/5)
Izdelek:
Philips Triathlon vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
Sem zadovoljen.
O izdelku:
Zadovoljen.
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!