Vse za vaš sesalec, napo ali napravo za čiščenje zraka!
  • Varno, enostavno, hitro
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!

Plačilo

PayPal

PayPal je način spletnega plačila, ki ga je mogoče uporabiti skoraj v katerikoli državi na svetu. Plačilo z vašo kreditno kartico je mogoče izvesti preko PayPal. V tem primeru je plačilo nemudoma prejeto. Poleg tega je mogoče povezati vaš bančni račun z vašim računom PayPal. Za plačilo s kreditno kartico odprtje računa PayPal ni potrebno. S PayPal-om je mogoče izvesti posamezno plačilo.

Kreditna kartica

MasterCard Plačati je mogoče tudi neposredno s kreditnimi karticami VISA, American Express ali MasterCard preko okolja varnih spletnih plačil podjetja Adyen.

Namig: Banke in izdajatelji kartic so zelo strogi, zato morate 100% natančno vnesti ime na kartici (vključno z nazivom). Prosimo ponovno preverite datum poteka veljavnosti (mesec in leto) in številko CVV2. Preverite tudi številko kartice.

Imate težave s plačili, včasih z nejasnimi ali brez sporočil o napakah? Sledite tem namigom ali nas vprašajte za pomoč. Včasih imajo stranke težave, ker njihova kartica ni bila aktivirana ali pa je bila blokirana. V tem primeru je smiselno stopiti v stik z vašo banko/izdajateljem kartice

DustDeal.si na žalost ne more sprejeti plačil ob dostavi ali čekov. To je posledica visokih stroškov, ki so povezani s temi načini plačila.

Mnenja

Nikola Gajsek nas je ocenil:
(4/5)
Izdelek:
Philips Triathlon vrečke za prah (10 vrečke)
Splošno:
Sem zadovoljen.
O izdelku:
Zadovoljen.
Preberite mnenja drugih strank
  • Varno, enostavno, hitro
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Prosimo, kontaktirajte nas!