• Brezplačno pošiljanje ta teden!
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Pošta na: info@DustDeal.si

DustDeal.si in piškotki

Ta stran razloži, kako DustDeal.si uporablja piškotke na svoji spletni strani.

Kaj so piškotki?

Preberite več: Piškotki so majhne besedne datoteke, ki jih lahko uporabljajo spletne strani, da naredijo uporabnikovo izkušnjo bolj učinkovito. Zakon pravi, da lahko hranimo piškotke na vaši naprave, če so strogo potrebni za obratovanje te strani. Za vse ostale vrste piškotkov potrebujemo vaše dovoljenje. Ta stran uporablja različne vrste piškotkov. Nekateri piškotki so prikazani s strani tretje osebnih storitev, ki se pojavljajo na naših straneh. Kadarkoli lahko spremenite ali umaknete vašo privolitev od Deklaracije Piškotkov na naši spletni strani. Izvedite več o tem kdo smo, kako lahko stopite z nami v stik ter kako obdelujemo osebne podatke, v naši Politiki Zasebnosti.

Piškotki prve osebe: Piškotek prve osebe je piškotek, ki ga izda domena spletne strani, ki jo obiskujete.
Piškotki tretjih oseb: Piškotek tretje osebe je piškotek, ki ga izda domena, različna od spletne strani, ki jo obiskujete.

Katere vrste piškotkov uporablja DustDeal.si?

DustDeal.si uporablja različne vrste piškotkov in s tem zagotovi funkcionalnost spletne strani in preuči obnašanje uporabnikov, da lahko bolj prilagodi spletno izkušnjo. Poleg tega nekateri naši partnerji, kot je Google, uporabljajo piškotke s čimer nam pomagajo razumeti potrebe naših obiskovalcev in izboljšati našo spletno stran. Za več o tem, si preberite odsek 13 naših pogojev.

Kako lahko preprečim uporabo piškotkov?

Ob obisku spletne strani uporaba piškotkov ni nikoli obvezna. Sami se lahko odločite, ali boste svojemu brskalniku dopustili, da sprejme piškotke ali ne. Vendar pa DustDeal.si ne more zagotoviti funkcionalnosti spletne strani, če ne sprejmete piškotkov naše spletne strani ali naših partnerjev. Za zaustavitev prejemanja piškotkov kliknite na funkcijo pomoči v svojem brskalniku. Na www.youronlinechoices.eu lahko nastavite svoje želje glede piškotkov in oglaševalskih omrežij.

Če imate dodatna vprašanja o uporabi piškotkov na DustDeal.si, prosimo stopite v stik z nami.

Viri: http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Enostavno izberite napravo ali kategorijo

Mnenja

Jože Barič nas je ocenil:
(5/5)
Izdelek:
Dišeče palčke z vonjem oceana (5 kosov)
Preberite mnenja drugih strank
  • Brezplačno pošiljanje ta teden!
  • 30-dnevno zagotovljeno vračilo denarja
  • Izdelki za več kot 35 000 različnih naprav!

Vprašanja? Pošta na: info@DustDeal.si

Piškotke uporabljamo za osebno prilagajanje vsebin ter oglasov, da nudimo znacilnosti družbenih omrežij, in za analizo našega prometa. Podatke o vaši uporabi naše spletne strani tudi delimo z našimi partnerji družbenih omrežji, oglaševanja ter analitike, ki jih lahko združijo z drugimi podatki, ki ste jim jih priskrbeli ali ki so jih zbrali iz vaše uporabe njihovih storitev. Ce nadaljujete z uporabo naše spletne strani soglašate z našimi piškotki. Preberite vec.